antrekk302aJeans Vero Moda sweater Baum und Pferdgarten shoes Jeffrey Campbell vest Topshop watch Michael Kors

antrekk304aantrekk307antrekk308antrekk306antrekk305 Endelig føler jeg meg frisk nok til å gjøre noe igjen, i alle fall til å ta på meg noe annet enn pysj! Har ligget rett ut på sofaen det siste døgnet og følt meg helt elendig. Null energi, tett nese og vondt i hodet.. Og jeg som skulle reist til Oslo i går kveld for å dra på forelesning i dag tidlig og i morgen, men hadde ikke sjans. Nå skal jeg heller holde meg hjemme og krysse fingrene for at jeg er frisk nok til å dra på jobb i morgen kveld.

Ellers har vi hatt takstmannen og eiendomsmegleren på besøk i dag for å se på huset. På en måte er det spennende, på en annen måte utrolig rart og trist. Veldig mixed emotions, men heldigvis har jeg andre ting å tenke på i mellomtiden. Vi har allerede fått utdelt en eksamen på skolen så jeg har mye skolearbeid å gjøre, og nå planlegger jeg og en venninne London-tur i april og jeg gleder meg SÅ mye allerede! <3