Hvor lenge måtte du spare før New York? Og fikk du noen venner der bortsett fra venninnen du hadde med deg? Jeg har lyst å reise dit i en lengre periode eller bo der, men jeg må reise alene.
Så gøy at du har lyst til å reise til New York – det vil jeg absolutt anbefale deg å gjøre :-) Jeg sparte omtrent et år, fra august til juni, men jeg var blant annet på Londontur og betalte både møbler og husleie på leiligheten i Oslo i mellomtiden, så akkurat hvor lang tid jeg brukte på å spare akkurat til New York-turen er litt vanskelig å si. Med en fulltidsjobb tror jeg man fint klarer å spare opp nok lommepenger på ca. 6 måneder :-) Her kommer det jo selvfølgelig an på hvor mye utgifter man har osv. og hvor mye shopping man har planlagt så derfor sier jeg «ca».

newyork54

For å være ærlig så ble jeg ikke kjent med så veldig mange, men det er ikke fordi det er vanskelig å bli kjent. Drar man ut i New York er det absolutt ikke vanskelig å komme i snakk med folk, men jeg dro bare ikke ut så ofte av flere grunner. Amerikanere er veldig åpne og pratsomme så dette bør du ikke bekymre deg for :-) Synne og jeg var ikke så mye sammen faktisk, og jeg synes aldri det var noe problem å være alene der. Bare det å gå rundt i byen og ha muligheten til å gjøre akkurat hva du vil er helt herlig! En fin måte å bli kjent med noen som allerede er godt kjent i byen er å dra innom Sjømannskirken. De har grillkveld en gang i uken så jeg vil anbefale deg å ta turen dit en dag :-)

antrekk206

Hva er fremtidsplanene dine?
Hmm, godt spørsmål. Først og fremst vil jeg bli enig med meg selv om hvilket studie jeg skal fortsette med, så har jeg veldig lyst til å ta et semester i utlandet. Det høres så spennende ut! Etter studiene håper jeg å få en jobb jeg trives med, kanskje starte for meg selv, kjøpe drømmeleiligheten og finne en kjekk mann :-) Ikke nødvendigvis i den rekkefølgen, den kjekke mannen kan godt dukke opp snart, haha :-)

Skal du reise på noen spennende turer dette året? :)
Akkurat nå har jeg ikke så mye planlagt, bortsett fra at jeg mest sannsynlig skal noen dager til London i april med ei venninne. Vi skal møtes og planlegge til helgen og jeg gleder meg så mye allerede <3 Bortsett fra det har jeg veldig lyst til å dra på en fin ferie til sommeren, også vil Kristine og jeg reise tilbake til Egypt i desember så jeg krysser fingrene for at alt dette går i ordning. Et av målene mine for 2013 er å reise mer så dette vil jeg virkelig få til :-D

London2

Hvorfor skaffet du deg ikke en jobb i Oslo i stedet for pendlingen frem og tilbake?
Hehe, skjønner godt at du spør om det. For mange virker det nok helt merkelig at jeg ikke har skaffet meg ny jobb i Oslo siden det er der jeg går på skole. Grunnen til at jeg valgte å ikke søke ny jobb er at jeg tjener ganske godt, jeg trives og jeg hadde rett og slett ikke lyst til å bytte jobb, og orket ikke alt styret med å lære meg en ny jobb.

Hva er ditt neste store kjøp?
Jeg håper det bli enten en Proenza Schouler PS11 eller en Chanel classic flap <3 Det er ikke førsteprioritet akkurat nå, men sparingen er i gang!

Proenza Schouler PS11 classic black 1

Chanel flap 1

Har du noen nyttårsfortsett i år?
Ja, jeg har flere mål for 2013 faktisk :-) Alltid fint å ha noen mål å jobbe mot.

  • Begynne å trene fast og spise bedre. Jeg har også som vane å lage mye av det samme til middag, så jeg vil bli flinkere til å prøve nye oppskrifter!
  • Jobbe mer med bloggen og bli flinkere til å ta bilder. I tillegg vil jeg gjerne lære meg å kode egne design til bloggen. Hittil klarer jeg bare å endre på helt basic ting som farger, skriftfarger o.l., men jeg har veldig lyst til å lære mer.
  • Ble mer effektiv og strukturert med skolearbeid, og øke snittet mitt.
  • Lese mange fine bøker <3
  • Reise mer! Jeg merket i høst at jeg trenger avbrekk i løpet av semesteret så jeg har lyst til å dra på flere småturer, i tillegg til litt lengre ferier så reise er et viktig stikkord for 2013 :-)
  • Spare mer på BSU-kontoen min.
  • Være litt mer åpen og bli med på ting! Jeg har en uvane med å si nei til mye fordi jeg hele tiden føler at det er så mye annet jeg burde gjøre, men nå vil jeg altså bli flinkere til å prioritere å ha det litt gøy i blant også :-)

Hvor ser du for deg selv om 5 år?

Om 5 år håper jeg at jeg er ferdig utdannet, eller i alle fall snart ferdig med videre studier, har en fin jobb, en kjekk mann og har reist og opplevd masse :-) Føler jeg blir mer og mer ubeslutsom med årene så hvem vet hvor jeg ender opp – kanskje i Oslo, kanskje i Fredrikstad, kanskje i utlandet et sted. Det hadde vært spennende å bo i utlandet, i alle fall for en periode :-)

203