antrekk309antrekk309aKjøpte denne genseren på salg i går for 100 kroner, et skikkelig kupp! Ønsket meg den før jul, så hva er vel bedre enn å finne den til 1/3 av prisen? Prøvde å ta antrekksbilder i dag, men alle ble uklare så this will have to do :-) Skulle i utgangspunktet kjøpe bursdagsgave til mamma, men endte opp med litt ting til meg selv også. Er det ikke typisk?

Det er ikke mye som skjer her om dagen. Skolen er i gang for fullt og jeg har begynt å trene igjen – utrolig deilig, men jeg er så støl at jeg knapt klarer å gå haha. Forrige semester var jeg så dårlig til å prioritere trening fordi jeg hele tiden følte at jeg heller burde lese, og til slutt ble jeg litt gal av å hele tiden sitte med bøkene, så dette semesteret skal det bli annerledes! :-) Fresh Fitness ligger jo 500 meter nedi gaten her så jeg har jo egentlig ikke noen god unnskyldning for å ikke dra.

Trener du? Hva er din favorittmåte å trene på? :-)