London3

Som jeg nevnte for litt siden har venninnen min og jeg snakket om å ta en tur til London. På fredag kom Annette på besøk og et par timer senere var turen bestilt <3 Gleder meg SÅ MASSE allerede! Vi skal være der fra 1. til 4. april og har booket oss inn på Hilton London Green Park Hotel som ligger i Mayfair-området. Det er et 4-stjerners hotell så tror det skal være ganske bra – det ser i alle fall veldig lovende ut på bildene og beliggenheten er helt super. Vi har også bestilt billetter til We Will Rock You musikalen så nå kan april ikke komme fort nok :-D Gleder meg også utrolig mye til Selfridges. Kan gå rundt der i evigheter og se på fine vesker og sko. Ah, rene himmelen!

Har vært i London et par ganger tidligere, men føler ikke at jeg er så godt kjent så hvis dere har noen tips, enten det er restauranter, butikker eller andre ting så rop ut! :-D