Jeg er fremdeles syk :-( Nå har det snart gått en uke og jeg er leeeeei! Har ikke like vondt i halsen som på tirsdag, men jeg har fremdeles en ganske stygg hoste og snufser i vei. Følte meg litt bedre på morgenen i dag så jeg dro på skolen, men så fort jeg satt meg ned i forelesningen begynte det igjen. Mulig det bare er meg, men jeg får litt panikk når jeg merker at jeg MÅ snyte meg, men er stuck i klasserommet i 45 minutter til og klarer ikke helt å konsentrere meg om noe annet. Flere som har det sånn? Haha, okei nok forkjølelseshistorier for i dag!

Siden jeg føler meg så ufresh tenkte jeg heller å vise dere en ny øyeskyggepalett jeg har kjøpt meg :-) Var innom The Body Shop på mandag for å kjøpe nytt solpudder og fant samtidig denne fine tingen. The Body Shop har så mange fine produkter synes jeg! I det siste har jeg brukt et smokey eye kit fra Too Faced som jeg kjøpte på Sephora veldig mye, men det er jo alltid kjekt å teste ut noe nytt også, ikke sant? :-) Denne paletten heter Shimmer Cubes Palette 07.

sminke8Jeg bruker mest metalliske øyeskygger og har en fast «base» som jeg bruker så og si hver dag, nemlig denne fra L’Oreal (den lyseste):

sminke2På bildet under har jeg brukt denne over hele øyelokket, den rosa (til venstre øverst på paletten) midt på øyelokket og under vippene nede, og den mørkeste gråaktige skyggen i globallinjen. Fargene var mye dusere enn jeg hadde trodd, men synes likevel det ble ganske fint :-)

sminke9

Hva synes dere? :-) Har dere et favorittsminkemerke?