instagram12Dette er en god søndag! Jeg vet ikke om dere visste dette, men jeg gikk på turn da jeg var yngre (haha, ok grandma), fra jeg var 8-9 til jeg var 15 omtrent. Det begynner altså å bli en god stund siden jeg sluttet, men jeg savnet det hele tiden. Jeg savner å være sterk og myk og føle meg hjemme på trening, hvis det gir mening? Noen ganger føler jeg meg så malplassert på treningssenteret, rett og slett fordi jeg ikke har helt peiling på hva jeg driver med. Så for et par uker siden bestemte jeg meg for å begynne igjen, og i dag var jeg på min første trening. Selv om jeg trodde jeg skulle dø i begynnelsen så var det så gøy å være tilbake! Nå er et mest for gøy og det er trening bare en dag i uken, men det er gøy å være tilbake i turnhallen :-)

Resten av kvelden skal brukes til å planlegge antrekk til i morgen, vaske klær og gjøre skolearbeid. Jeg har vinterferie fra skolen nå, men det betyr ikke fri fra skolearbeid. Har som vanlig masse lesing å ta igjen så det er bare å sette igang!

Hva gjør dere i dag? <3