Hei og god lørdag <3 Akkurat nå sitter jeg mest sannsynlig i bilen på vei til Ikea. I dag er dagen jeg offisielt flytter ut av leiligheten på Ensjø, men før det skal pappa og jeg innom Ikea og kjøpe garderobe til rommet mitt i den nye leiligheten – stas! Etter å ha sett på mange forskjellige løsninger har jeg bestemt meg for PAX-løsningen fra Ikea. Lånte et bilde for å vise sånn ca. hvordan det kommer til å bli.

Aurora Mohn klesskapPicture: auroramohn.blogg.no

Fint, sant? Det jeg liker med PAX-systemet er at du kan bestemme selv hvordan du vil ha hyller, skuffer og alt sånt. Garderoben min bli litt større enn denne, men dere ser omtrent hvordan det blir i alle fall :-) Dere skal selvfølgelig få se bilder når den er satt opp. Jeg blir alltid helt i hundre når jeg planlegger hvordan jeg vil ha rommet mitt og sånne ting. Da begynner jeg med en gang å drømme om hvordan det blir den dagen jeg skal kjøpe noe helt eget og innrede det helt selv <3 Tenkte å dele noen bilder fra interiørinspo-mappen min mens jeg er i gang. Fra vesker til interiør, går det greit eller? Anyway, here goes:

99 100 10177 78 79 82 87 88 89Pictures: Pinterest, unknown.