Trendsales1

Jeg har en liten nyhet til dere og det er at jeg har startet et lite samarbeid med Trendsales.no! Det betyr at jeg en gang i måneden kommer til å vise dere mine Trendsalesfavoritter og dele litt tips :-) Av og til kommer dere også til å se meg i noen av nyhetsbrevene deres, og denne gangen har jeg fått lov til å være med og vise noen av mine favoritter til et påskeoutfit. Plaggene jeg valge ser dere på bildet over. Mye fint, ikke sant? Var veeeldig nære å klikke hjem Acne-blusen selv, men nå har jeg shoppestopp før London. 11 dager burde jeg klare, haha.

For de av dere som ikke har hørt om Trendsales er det altså en auksjonsside som fungerer på ganske lik måte som eBay. Man kan kjøpe og selge klær, sko, vesker osv. og man kan finne plagg fra mange kjente merker. Hittil har jeg ikke kjøpt noe derfra selv, men jeg tviler ikke på at jeg kommer til å gjøre det etterhvert :-) Dere kan trykke på bildet for å komme til Trendsales.

Kjenner dere til Trendsales? Hva synes dere om tingene jeg valgte?

/Annonse