antrekk340Sweater, vest & jeans H&M shoes Roots/DNA bag Balenciaga watch Michael Kors

antrekk342 antrekk343 antrekk344 antrekk341Hurra, det er påskeferie! I dag er det bare en uke til jeg reise til London også. Så i går at det var meldt regn hver dag, men krysser fingrene for at det endrer seg i løpet av uken. Uansett så skal det bli deilig å reise bort noen dager :-)

Jeg er helt mørbanket i kroppen i dag etter turntreningen i går, haha. Merker at det er lenge siden jeg sluttet, for å si det sånn. Hadde problemer med å strekke ut beina da jeg sto opp til og med. Da er det ille. Har ikke brukt dagen til noe spesielt egentlig. Dro innom leiligheten for å se hvordan det har blitt siden sist, og så en liten tur til byen. Kvelden må derimot brukes til skolearbeid. Har blitt så lat på lesingen dette semesteret så jeg har masse å gjøre.

Over ser dere i alle fall dagens antrekk :-) Kjøpte disse buksene for.. to uker siden, tror jeg, og de har brukt så mye siden. Har ønsket meg boyfriend jeans en stund, men jeg har ikke funnet noen fine. Disse fant jeg faktisk på H&M til kun 399,-. Helt klart et godt kjøp!

Har dere noen spesielle planer i ferien?