Er det flere enn meg som har spesielt tilbehør som passer kun til noen årstider? Akkurat som at man har sommerklær og vinterklær, er det noen ting jeg liker bedre å bruke når det er lysere og varmere ute. Det passer å bruke på vinteren også, men det hører på en måte våren til, hvis dere skjønner hva jeg mener? En av de tingene er Mulberry-armbåndet mitt i skinn. Jeg kjøpte det i sommer og har nesten ikke brukt det siden fordi jeg ville vente på våren. Haha, okei, nå høres jeg kanskje litt gal ut. Poenget med dette innlegget var i alle fall å vise dere hvilket tilbehør jeg er spesielt glad i for tiden og hva jeg gleder meg til å begynne å bruke fremover :-) Here goes!acc4Mulberry coin bracelet

acc5 acc6Louis Vuitton leopard stole 

acc3Second Female Stone necklace i fargen Oil

acc1Michael Kors klokke i rosegull

acc2Smykke fra H&M