london24 london25 london20 london22 london21Hei dere <3 London er så fint! Vi var fremme på hotellet på formiddagen i går og fikk utrolig mye ut av dagen, selv om vi var trøtte. Vi shoppet, tok Starbucks-pause, shoppet litt mer, spiste god middag og avsluttet med drinker i hotellbaren. Man kan trygt si at vi var utslitte da vi endelig kom oss i seng i 1-tiden, så i dag sov vi litt lenger enn vi kanskje burde.

Planen for i dag var først og fremst Topshop og Victoria’s Secret og jeg fant så mye fint. To bikinier, to fine kjoler, et blondeskjørt og litt undertøy. Bilder kommer senere :-) Vi prøver å få gjort mest mulig på de få dagene vi har her så det blir ikke så mye tid til å blogge, men jeg skal oppdatere dere så ofte jeg kan!

I kveld skal vi på musikal så nå må jeg løpe og fikse meg. Snakkes snart :-)