london26 london27 london29 london30 london32Jeg hadde det så fint i London <3 Var hjemme sent på torsdag kveld, men fikk ikke blogget før nå på grunn av jobb osv. Jeg tok ikke så veldig mange bilder mens vi var der dessverre, men her er noen bilder fra tirsdagen. Da var det strålende sol og skikkelig vårvær – herlig! Ettermiddagen ble brukt til shopping på Victoria’s Secret og Topshop, og jeg kjøpte meg to superfine bikinier, to kjoler og et blondeskjørt som jeg gleder meg til å bruke til sommeren. Bilder av innkjøpene mine kommer så fort jeg har tid. Jeg har også kjøpt en del ny sminke og to nye parfymer. Er så fornøyd med alle kjøpene mine :-)

På tirsdags kvelden så vi musikalen We Will Rock You på Dominian Theatre og det var så gøy! Det eneste som ødela litt var fyren ved siden av meg som sang og klappet mye høyere enn alle andre (ikke engang i takt!), og ikke minst lekte trommis til alle sangene… Vet ikke hva det er med meg, men jeg havner alltid ved siden av sånne mennesker enten det er på kino, konsert, you name it. Just my luck. Showet var i alle fall veldig bra og jeg er glad for at vi bestilte billetter!