innkjøp249 innkjøp244 innkjøp245 innkjøp247 innkjøp246Denne gangen er jeg så utrolig fornøyd med det jeg har kjøpt! For de som skulle lure så er shortsen fra Primark, kjolene fra Topshop og skoene fra Aldo. Kjøpte også en hvit T by Alexander Wang singlett, en annen singlett fra Primark og et blondeskjørt fra Topshop, men de var litt vanskelige å ta bilde av fordi de er hvite. Den svarte kjolen er fra Jones + Jones, og jeg elsker den, men den er ganske stram over brystet så det kan hende jeg må selge den. Buhu.

I dag har jeg ikke skole så jeg har sovet altfor lenge (igjen) og vært en tur innom jobben for å bestille bursdagskake til pappa. Nå er det derimot skolebøkene som kaller, og jeg blir nok sittende med skolearbeid resten av dagen. Håper jeg får til en treningsøkt også for det hadde jeg virkelig trengt. Var så flink en stund, men så stoppet det helt opp, haha. Er det ikke typisk?

Forresten, for en stund siden ble jeg intervjuet av Puella Magasin, som er et nynorsk nettmagasin for jenter der man kan lese om alt fra mote, utdanning, reiser og intervjuer med forskjellige bloggere. Anbefaler dere å sjekke det ut! Intervjuet med meg kan dere lese her :-)