Hei <3 Beklager fraværet de siste dagene, men jeg har vært veldig opptatt med hjemmeeksamen, litt jobb, besøk og enda mer skolearbeid. Trodde jeg skulle klare å blogge til «40 day challenge», men når leveringsfristen nærmet seg så måtte vi bare bruke hele dagene på biblioteket og da ble det ikke nok tid, rett og slett :-) Nå er i alle fall oppgaven levert og jeg har ikke forelesning før på fredag så nå har jeg litt mer tid.

Mens jeg har vært borte har jeg blitt utfordret av Kristine til å svare på noen spørsmål om min stil og shoppingvaner, og det vil jeg selvfølgelig gjøre! Jeg skal altså svare på spørsmålene, og så utfordre fire nye til å svare på de samme spørsmålene på bloggen sin. Høres ikke det gøy ut? :-) Okei, here goes!

1. Ser du på seg selv som en shopaholic?
Nei. Litt over gjennomsnittet glad i klær, ja, men ikke en shopaholic. Jeg klarer fint å gå en tur i byen uten å handle noe, og til og med jeg blir lei av å gå i butikker så vil ikke kalle meg det :-)

antrekk315

2. Hvordan vil du beskrive stilen din?
Jeg tror stilen min er ganske enkel. De aller fleste antrekkene består av en bukse, strømpebukse med shorts, eller av og til skjørt, og en genser eller singlett med cardigan eller skjorte over, haha. Lat much? Har prøvd å få inn litt mer farger og mønster i garderoben min det siste året, men det blir mye basefarger som sort, grått og hvitt. Jeg pynter heller opp med en fin veske, et statementsmykke eller en klokke hvis jeg synes det blir for kjedelig :-)

3. Hvilken butikk kan du ikke forlate uten å kjøpe noe fra?
Jeg går som regel tomhendt ut av en butikk, tro det eller ei :-) Men jeg finner alltid noe fint hos Støy, og liker godt Zara, H&M og Bikbok av de vanlige kjedebutikkene. Topshop har også mye fint!

innkjøp186

4. Hvor finner du de beste kjøpene?
I utlandet! Jeg har reist ganske mye så jeg har en sjekkliste i hodet over ting jeg må kjøpe når jeg er i utlandet, som man sparer ganske mye penger på i forhold til å kjøpe de i Norge. Når det kommer til klær har jeg ikke så mange tips. De aller fleste klærne mine er fra kjedebutikkene faktisk, men jeg liker å gå innom Topshop og Urban Outfitters hvis jeg er i utlandet. Veskene mine kjøper jeg som regel også i utlandet for det sparer man ofte litt penger på. Selfridges i London og Barney’s NY er de fineste butikkene jeg vet om så der skulle jeg gjerne handlet mer <3

5. Hvilken designer er du villig til å bruke penger på?
Balenciaga, Proenza Schouler og Alexander Wang er helt klart favorittene!

Alexander Wang Diego

6. Hvilket plagg i garderoben din kan du ikke leve uten?
Oj, det var vanskelig! Hmm. Har ikke ETT plagg som jeg er helt avhengig av, men jeg må vel si de kjedelige tingene som gode baseplagg og fine jeans. Det er jeg avhengig av å ha. Har også en sort kjole som jeg er veldig glad i. Den har reddet meg flere ganger :)

7. Har du et go-to shoppingantrekk
Praktiske antrekk er jeg ikke så god på for å være ærlig, men jeg prøver i alle fall å unngå en altfor tung veske. Ellers er det jo lurt å velge plagg som kan kombineres med mye forskjellig, og å ikke ha knytesko kanskje? Converse på shopping er SÅ irriterende hvis man skal prøve underdeler, så velg heller ballerinasko, boots eller noe sånt.

vesker7

8. Hva er din guilty pleasure?
Det er enkelt – designervesker! Finner alltid nye jeg ønsker meg, selv om jeg har en del fra før. Jeg er også glad i statementsmykker. Jo, og jakker! Har skikkelig jakkedilla, haha.

9. Hvem er ditt stilikon?
Hmm, har ingen spesielle jeg henter inspirasjon fra egentlig, men jeg tror jeg er ganske preget av Mary-Kate og Ashley Olsen. Ikke at jeg kler meg som dem, men mer i hodet når jeg velger hva jeg skal ha på meg og hvordan jeg vil at ting skal se ut i et antrekk. Jeg var fan av dem i mange, mange år og så opp til dem, så det er nok derfor :) Jeg synes det er gøy å prøve klær som kanskje ikke er HELT meg også, og det er nok mye på grunn av dem. Elsker at de går i akkurat det de vil! Ellers liker jeg stilen til Linn, Annette Haga, Elise og Aimee Song bak bloggen Song of Style.

3

De bloggerne jeg vil utfordre nå er:

♥  Maja
♥  Jorunn
♥  Marion
♥  Linn