Hei dere! Trodde jeg rakk å poste dette innlegget i går, men fikk ikke dobbeltsjekket og plutselig hadde jeg dårlig tid før jobb. Jaja, bedre sent enn aldri, ikke sant? Haha :-) Har nå innsett at jeg ikke klarer å skrive innlegg til utfordringen hver dag fordi jeg har mye å gjøre om dagen, så jeg tar det litt som det kommer. Anyway, jeg tenkte jeg å vise dere noen av mine sminkefavoritter. Jeg har vel egentlig ikke så veldig peiling på sminke, men jeg gjør det likevel. Kanskje dere får noen tips? :-)

sminke14Clinique flytende foundation i fargen 27 Alabaster og bareMinerals mineralpudder/foundation i fargen Fairly Light. Jeg bruker som regel bare mineralpudderet alene :-)

sminke12 sminke13Blush og solpudder fra The Body Shop. Blushen har en perfekt rosa/peachy farge og solpudderet er jeg også superfornøyd med! Tror de har begge produktene på så og si alle Body Shop-butikker.

sminke15Dette har blitt baseøyeskyggen min – bruker den uansett hvordan jeg skal sminke meg. Den er ganske lik hudtoden min så det syns ikke så godt at jeg har øyeskygge, og det liker jeg :-) Denne er fra Loreal og fargen heter 002 Hourglass Beige.

sminke18Prøvde denne for første gang i New York, etter å kun ha brukt den lille krukken fra H&M. En helt annen verden! Så enkel å påføre og heller ikke så dyr. Heldigvis får man kjøpt den i Norge nå også!

sminke17Verdens beste mascara – Isadora Big Bold mascara. Jeg brukte tidligere YSL-mascara, men denne gir faktisk et mye finere resultat. Helt klart en favoritt <3

sminke20Primer fra Smashbox. Utrolig drøy i bruk og gjør at sminken ser, og holder seg, mye bedre! Denne er ganske dyr (synes i alle fall jeg), men som sagt så holder den leeenge.

sminke19Øyeskyggeprimer fra Too Faced. Jeg bruker en del øyeskygger og da er denne genial! Den gjør at øyeskyggen ikke gnis utover, og at den holder så mye bedre.

sminke11 sminke10Smokey Eye kit fra Too Faced. Denne er så fin! Bruker disse øyeskyggene både til hverdags og når jeg skal pynte meg. Cloves og Nice Ash er favorittfargene mine. Jeg kjøpte denne på Sephora i New York, men det er også mulig å bestille den her.

innkjøp242Jeg har nevnt denne før, men dette er virkelig et av mine favorittprodukter, så jeg nevner det igjen. Urban Decay All Nighter make-up setting spray gjør at sminken holder bedre. Man sprayer bare et par ganger over sminken og that’s it! Jeg bruker denne hvis jeg for eksempel skal på byen, eller vet at jeg skal være ute en stund, og vil at sminken min skal se like fin ut hele dagen :-) Fås blant annet på Sephora, House of Fraser i London, eller her.

Har du noen favorittprodukter? Fikk du noen tips? :-)