mobil4 mobil3Dagens oppgave; Min mobil! Jeg kjøpte iPhone 5 i høst etter å ha hatt en Nokia E72 veldig lenge, og jeg er kjempefornøyd! Elsker at det er så mye man kan bruke den til, og at jeg kan sjekke Bloglovin’, Instagram, kommentarer på bloggen, Facebook, Spotify, timeplanen min, togtider, nettbank og alt jeg trenger bare ved noen klikk. Passer meg perfekt <3

Har dere en fin tirsdag så langt? For å være ærlig hadde jeg en utrolig dårlig kveld i går, så da jeg våknet i dag tok jeg på meg joggeskoene og gikk en lang tur for å få ut litt frustrasjon og for å samle tankene. Det hjelper alltid :-) Har ikke tid til sånne ting akkurat nå for i dag er det faktisk bare en uke til min første skoleeksamen. Hjelp! Fikk ikke gjort så mye i går, naturlig nok, så derfor har jeg ekstra mye å ta igjen i kveld. Best å finne frem skolebøkene :-) Snakkes snart!