Vet ikke om dette telles som uvaner, men det er i alle fall noe som irriterer meg litt ved meg selv. Litt samme greia, er det ikke?

233• Jeg er utrolig sta når det kommer til visse ting.
• Jeg blir utrolig stresset hvis ting ikke går som planlagt, eller jeg plutselig må endre planene mine for dagen. Hvis jeg har noe viktig jeg MÅ gjøre that is. Er det noe som ikke er såå viktig, gjør det meg ingen ting da. Har ikke noe i mot å ta noen ting på sparket så lenge det ikke kommer i veien for ting. Gir det mening?
• Jeg henger meg fort opp i detaljer og blir frustrert hvis ikke ting er just right. Haha. Litt perfeksjonist. Her avhenger det også av hva det er snakk om. Rommet mitt kan se bombet ut uten at jeg tenker over det, men jeg kan sitte i timesvis med en header til bloggen eller med en skoleoppgave og bare drive med pirkearbeid til jeg er helt fornøyd.

231• Jeg har lett for å overanalysere og overtenke ting, noe som bare gjør alt verre veldig ofte. Jentegreie?
• Jeg synes det er vanskelig å gi andre kontrollen, enten det er en skoleoppgave eller å være «reiseleder» når vi skal på tur. Jeg vil helst gjøre ting selv, og det ender av og til med at jeg gir meg selv altfor mye å gjøre og stresser i vei, haha. Føler at jeg begynner å høre hysterisk ut.
• Jeg har en tendens til å være litt for ærlig noen ganger når jeg blir sur. Ikke alltid like populært.

239• Jeg er ganske selvkritisk.
• Jeg synes det er kjempeskummelt å prøve nye ting (kommer litt an på hva da selvfølgelig). Tror jeg har blitt litt bedre på det med årene, men det gjør meg fremdeles nervøs.
• Jeg har litt vanskelig for å gi slipp på ting. Er det noe som plager meg kan jeg ligge våken i mange timer fordi jeg ikke klarer å slappe av.

Har du noen uvaner? :-)