antrekk353aTop T by Alexander Wang skirt and clutch H&M jacket Cubus (NY!) shoes Aldo necklace Zara antrekk350aantrekk352Hei fininger! Tenkte å vise dere antrekket mitt fra i går kveld. Hadde på meg den nye jakken min fra Cubus. Er ikke mønsteret fint? Elsker den <3 Hadde en så utrolig koselig kveld med først en god middag på Thai Market i byen, så drinker på Jacob Aall. Møtte noen morsomme mennesker og hadde det veldig hyggelig. Kunne ikke bedt om en bedre bursdag :-) Tusen takk for alle gratulasjonene også. Dere er vel skjønne <3

Hele denne uken har i grunn vært veldig bra. Vi fikk A på gruppeeksamenen vår, jeg ligger greit an med eksamenslesingen, jeg har hatt bursdag med en fin feiring, og jeg har kjøpt tidenes bursdagsgave til meg selv! Hihi, nå kan dere lure :-) Dere skal få se hva det er på torsdag. Jeg er såå spent!