rom1 rom2 rom3 rom4 rom5 rom6Tror jeg har vist dere bilder av rommet mitt tidligere, men det har kanskje forandret seg bittelitt siden sist så her ser dere hvordan det ser ut akkurat nå :-) Beklager fraværet forresten, men jeg er midt i eksamensperioden nå så jeg har mye å gjøre. Jeg hadde min første skriftlige eksamen i dag i media, kultur og samfunn. Tror det gikk ganske bra, men nå er det bare å sette i gang med lesingen til eksamen nummer to som er om en uke.

Dette semesteret har gått så utrolig fort og jeg kan nesten ikke tro at det bare er litt over tre uker igjen til sommerferien starter! Skulle jeg bare ønske at jeg hadde noen planer for sommerferien. Nå er det snart et år siden jeg reiste til New York og jeg tilbrakte hele sommeren i storbyen, men i år har jeg lyst til å dra på skikkelig sydenferie med strand, bading og paraplydrinker. Ah, håper denne sommeren blir skikkelig bra <3

Har dere noen planer for sommerferien? :-)