Juhuu! Begynner å bli ganske lei eksamensboblen min nå. Har vært her for lenge, så i dag tok jeg turen bort i leiligheten for å spise middag med mamma og pappa. For tiden bor jeg i huset fordi jeg rett og slett ikke har tid til å flytte (og fordi jeg ikke har lyst helt ennå). De eneste rommene som er fullt møblerte er badet, kjøkkenet og rommet mitt. Resten er så og si tomt, og det føles ganske rart, men det har blitt ganske hjemmekoselig i leiligheten også så jeg håper det blir bra. Skal bli fint å få litt ordning på rommet mitt der borte også. Akkurat nå står det bare masse poser utover med ting jeg hadde med fra Oslo – kaos! Fikk endelig tatt noen antrekksbilder til dere i dag da :-) Skjørtet er nytt fra H&M. Elsker fargen <3 Det skal nok bli brukt mye i sommer, og gjett om det skal bli med til Kypros. Nå er det bare 19 dager til vi reiser. Hurra! antrekk354 antrekk355