Tok en pause fra 40 Day Challenge jeg! Mens jeg leste til eksamen klarte jeg rett og slett ikke å tenke på bloggen, men jeg vil jo gjøre den ferdig, så derfor fortsetter jeg der jeg slapp, altså på dag 12 :) Jeg har jo allerede vist dere sminken min, så derfor tenkte jeg å vise dere en typisk hverdagssminke look for meg og hvilke produkter jeg har brukt for å få det til. Sounds good? De ulike sminkeproduktene jeg bruker kan dere se i dette innlegget.
antrekk360Dette er en veldig typisk hverdagslook for meg, og går veldig raskt å legge. Her begynte jeg med foundation fra Clinique, mineralpudder fra bareMinerals og solpudder fra Body Shop, før jeg begynte på øynene. Jeg bruker en baseskygge hver dag, en helt lys skygge med litt shimmer fra L’Oreal, og denne har jeg brukt både på hele øyelokket og under øynene. Deretter har jeg brukt den lyseste fargen fra Too Faced Smokey Eye Kit som heter White Lie i øyekroken og litt under brynene, før jeg la eyeliner (Maybelline NY Master Precise liquid eyeliner) og mascara. Favorittmascaraen er helt klart Isadora Big Bold! På øyebrynene bruker jeg øyebrynspenn og eyebrow gel fra H&M :-)

Dette er utgangspunktet for flere ulike sminkelooker, og jeg pleier å variere med forskjellige øyeskygger. Øyeskyggepaletten fra Too Faced er kjempefin til både hverdags og fest. Til hverdags bruker jeg som regel skyggene i bruntoner som Cloves i globallinjen.

sminke11Ellers har jeg blitt glad i de nye Barry M-skyggene jeg kjøpte i London. Jeg bruker ofte nummer 39 og 51 i globallinjen (med L’Oreal-skyggen som base som vanlig). Nummer 39 heter Tan og er nesten rosegull mens nummer 51 heter Mushroom og er mer kald grå-brun. Utrolig fine begge to!

innkjøp240Jeg er også glad i denne øyeskyggepalletten fra Body Shop. Aller best liker jeg den mørke skyggen og den rosaaktige. Bruker ofte den mørkeste i globallinjen og den rosa mer inn på øyelokket.

Noen synes kanskje at det er litt mye øyesminke å bruke til hverdags, men så lenge det ser naturlig ut og man bruker skygger i bruntoner synes jeg det bare er fint :-)