Nå som det nærmer seg avreise er dette noe av det jeg gleder meg mest til akkurat nå! Som dere kanskje har fått med dere så bestilte vi tur til Kypros for litt siden og avreisedatoen er 7. juli. Det er jo bare 1,5 uke til! Vi skal være der i to uker og jeg gleder meg sånn til å bade, sole meg og lese mange fine bøker. Det er noe med stranden som får meg til å ville lese mer, og jeg leser ofte flere bøker i løpet av ferien, noe som minner meg på at jeg må kjøpe noen som kan bli med i kofferten :-D Åh, det skal bli så herlig!

Kypros3

De siste ukene har vært ganske stressende og så fort jeg fikk ferie fra skolen startet flyttingen, så jeg gleder meg veldig til å reise bort og slappe av. Krysser fingrene for en kjempefin sommer!

Akkurat nå gleder jeg meg også til å se Kristine igjen. Hun studerer i Lillehammer og får ikke vært hjemme så ofte, men til helgen kommer hun hjem og jeg gleeeder meg til å se henne igjen <3 Jeg gleder meg også til å (forhåpentligvis) starte med nye studier til høsten. Eller her er jeg faktsk litt splittet. Jeg elsket Markedshøyskolen og synes det er dumt at jeg går glipp av valgfagene vi kunne søke om på 2. året, men jeg tror likevel at jeg gjør det som er rett for meg og fremtidsplanene mine :-)

Hva gleder du deg til?