Oj, nå skal jeg tenke meg godt om før jeg svarer. Ønskelisten oppdateres jo stadig, men øverst på listen over ting jeg vil ha står noe heeelt annet enn pene vesker, nemlig leilighet! Det står selvfølgelig noen vesker på ønskelisten også, men lenger ned :-)

1. Leilighet/hus: Det siste året har jeg blitt helt obsessed med tanken på å kjøpe min egen leilighet og jeg blir helt gal av tanken på at det er så langt frem i tid. Jeg begynte ikke å spare på BSU før friåret mitt, rett og slett fordi jeg ikke hadde muligheten til å spare noe før det, så Prosjekt Leilighet må nok utsettes noen år. Åh, det er så kjipt! Sånn for å plage meg selv litt mer sjekket jeg Finn.no hver dag/annenhver dag for å se om det har blitt lagt ut noen nye annonser og jeg har til og med funnet den PERFEKTE leiligheten for meg. I tillegg har jeg jo sett på masse interiørting den siste tiden på grunn av flyttingen, og hver gang jeg har funnet noe fint har jeg tenkt «Åh, den hadde vært fin å ha i leiligheten min (som jeg ikke har)! Kan jeg ikke bare vinne i Lotto eller noe sånt? Jeg tror nemlig ikke jeg tåler å vente i så mange år til jeg får spart opp nok på BSU..

101

2. Hund: Okei, enda et håpløst ønske da jeg faktisk er allergisk mot hunder (og de fleste andre pelsdyr), til og med de som liksom skal være allergivennlige, men jeg ønsker meg sånn en boxer. I mine øyne er de de fineste hundene <3 Naboen har en og han er helt sjef. Sånn virkelig, verdens kuleste hund.

Boxer 1Se på han da! Need one.

Sånn før vi går videre; jeg blir nesten litt sjokkert over meg selv. Leilighet og hund? Jeg tror faktisk jeg holder på å bli voksen. Grøss.

3. Drømmejobben: Jepp, jeg blir voksen. Akkurat nå vet jeg ikke helt hva drømmejobben er, men jeg vil gjerne jobbe med noe der jeg kan mikse det å jobbe med innkjøp og budsjetter med noe mer kreativt. Kanskje innkjøpssjef for en butikk eller kleskjede? Jeg føler i alle fall at utdanningen jeg velger kan passe til en slik type jobb :-) Om noen år er jeg forhåpentligvis ferdig utdannet siviløkonom i tillegg til at jeg har året med markedsføring fra MH. Tror det blir bra :-D

4. Reise til Maldivene: Tror ikke jeg trenger å begrunne dette. Det er mange steder jeg gjerne vil reise til, men Maldivene står høyt opp på listen. Det ser så fantastisk ut <3 Andre steder jeg gjerne vil oppleve er Dubai, Mexico og Australia blant annet.

Maldivene 1

5. Chanel Classic flap

Chanel flap 1

6. Proenza Schouler PS11

Proenza Schouler PS11

7. Chloé Susanna boots med sølvhardwareChloé Susanna boots 1

8. Proenza Schouler PS1 pouch

Skjermbilde 2013-04-10 kl. 18.59.04

9. Å være lykkelig: Litt klisjé kanskje, men jeg håper jeg kan våkne opp og være hundre prosent fornøyd med livet. I alle fall så godt som :-)

10. Okei, okei, en kjekk mann vil heller ikke skade! Hehe :-)))

Jeg hadde gledet meg litt til dette innlegget, men det var faktisk mye vanskeligere å skrive enn jeg trodde. Og tingene står ikke i prioritert rekkefølge heller, det ble for vanskelig.

Hva ønsker du deg aller mest? <3