Akkurat nå er jeg på jobb i sikkert 40 varmegrader (livet på bakeri altså), så dette innlegget er forhåndsskrevet :-)

Jeg vet ikke hva det er med spørsmål om musikksmaken min som gir meg litt angst, men av en eller annen grunn så liker jeg ikke å dele det. Haha, herregud jeg er rar. Sikkert fordi jeg ikke har spesielt god musikksmak i det hele tatt. Jeg hører på veldig mye forskjellig, alt fra hiphop til klassisk musikk, så det har nok noe med det å gjøre. Anyway, en kvinnelig artisk jeg liker veldig godt er Taylor Swift. Hun klarer på en måte å få satt ord på ting på en enkel og fin måte, og det liker jeg! Tenkte å dele noen av mine favorittsanger også.

Begin Again

The Last Time

Fearless

Det er så mange av sangene hennes jeg liker så det var vanskelig å velge. Noen andre favoritter er White Horse, The Lucky One, Ours, Enchanted og selvfølgelig Love Story <3