I dag er det bare en uke til vi reiser på ferie så jeg har vært ute og kjøpt litt bøker jeg kan ha med på tur. Jeg er avhengig av å ha noe å lese på på stranden så nå har jeg kjøpt tre nye bøker, og jeg gleder meg til late dager på stranden med bading og (forhåpentligvis) gode lesestoff. Her er de jeg kjøpte:

innkjøp255

Den første boken jeg kjøpte var Tråden av Victoria Hislop. Jeg har lest både Øya og Hjemkomsten og jeg krysser fingrene for at denne er like bra :-)

innkjøp256Bok nummer to er I’ve Got Your Number av Sophie Kinsella. Jeg elsker slike bøker! Sophie Kinsella har blant annet skrevet Shopaholic-serien også som er utrolig morsom. Hvis noen av dere liker sånne typer bøker så vil jeg absolutt anbefale I heart-serien av Lindsey Kelk – herlig serie!

innkjøp258Den siste boken heter Jenta på klippen og er skrevet av Lucinda Riley. Denne virker utrolig bra så jeg gleder meg til å lese den :-)

innkjøp257

Har dere lest noen av disse? Kom gjerne med boktips også :-)