Hei hei! Livet på Kypros er fremdeles veldig bra. I dag har jeg kun ligget i skyggen og lest i en bok jeg begynte på i går, nemlig Jenta på klippen. Hittil liker jeg den veldig godt og har knapt lagt den fra meg siden jeg begynte å lese den. Ellers er dagene ganske like; står opp i 9-tiden, spiser frokost, går på stranden og så går vi ut og spiser på kvelden. I dag fant vi et nytt sted hvor de serverte utrolig gode drinker da :-) Etter i går måtte vi nemlig bytte sted, haha. Der og da var jeg livredd, men sånn i ettertid er det vel egentlig litt morsomt.

Okei, så vi satt på det vanlige stedet vårt da jeg oppdaget en diger bille/gresshoppe/kakkerlakk (aner ikke hva det var, men ekkel var den hvertfall!) på veggen et stykke bort. Jeg hater krypdyr så jeg fulgte med på hvor den gikk, og etterhvert begynte den å klatre oppover veggen, men fremdeles et stykke unna, så jeg tok øynene bort fra den i noen sekunder. Så føles det plutselig som noe faller ned i hodet på meg og jeg hopper opp fra stolen i full panikk. Så der sto jeg da, midt i baren med tårer i øynene mens jeg så etter billen/gresshoppen/kakkerlakken. Så ikke noe innsekt, men jeg er sikker på at jeg fikk noe på meg. Grøss… La oss bare si at innsekter ikke er helt min greie.

I dag bestemte jeg meg for å ha på meg en kjole jeg kjøpte for to-tre år siden, men ikke har brukt en eneste gang! Det er ikke akkurat enkelt å bruke en slik kjole hjemme, men her gikk det kjempefint :-) Det blåser fremdeles en del på kvelden her nede så olajakken måtte også bli med.

 antrekk388 antrekk389Kjole H&M ring YSL

Hva synes dere? :-)