Hei fininger! I dag var den siste dagen vår her på Kypros og vi har kost oss masse på stranden, spist god middag og jeg har tatt masse bilder. På det øverste bildet ser dere forresten den lille stranden vi pleier å bade på som ligger redd nedenfor solsengene på hotellet :-) Pappa og jeg bestemte oss for å ta noen bilder i vannet også. Haha, de ble ikke akkurat fine. Håret til alle kanter, solen i øynene.. Og fin sleik etter at jeg hadde dukket under vann. Vi måtte også ta stå-på-hendene-i-vannet-bilde selvfølgelig!kypros27 kypros29 kypros26 kypros30 kypros24kypros32«Tar du bilde nå? Okei, klar?!»

Åh, det blir så trist å reise i morgen. Kunne gjerne blitt her et par uker til, jeg! Forhåpentligvis blir det ikke så altfor lenge til neste tur <3 Nå er jeg nødt til å legge bort Mac’en og pakke ferdig så jeg slipper å gjøre det i morgen tidlig. Ha det bra sålenge! Dere hører nok fra meg en gang til før jeg reiser hjem.