Blogget jeg fra St. Louis. Det er så rart å tenke på! Etter en stund i New York bestemte jeg meg for å bli med foreldrene mine på tur til Chicago. Vi fløy dit, leide bil og kjørte videre til St. Louis, Memphis og Nashville. Der venste jeg nesen tilbake til New York mens de kjørte videre, hele veien til Los Angeles. For et år siden i dag postet jeg bilder fra Chicago, dagens antrekk fra St. Louis og viste dere den nye Michael Kors-klokken min. Noen som husker? :-)

chicago1chicago6antrekk167innkjøp178Det er rart å tenke tilbake på sommeren i New York. I ettertid er det noen ting jeg ville gjort annerledes, men det er helt klart et minne for livet! Hvem vet om jeg får gjort noe sånt igjen? Fordi jeg også fikk muligheten til å reise litt rundt med foreldrene mine fikk også sett mange andre nye og spennende steder, så det er jeg veldig takknemlig for. På grunn av dem har jeg fått reist mye rundt i USA de siste årene og jeg har nok blitt litt (veldig) USA-frelst. Jeg merket det da jeg lå på stranden på Kypros i Victoria’s Secret-bikini (kjøpt i London, men likevel) på badehåndkledet mitt med det amerikanske flagget på (uten å få tilsnakk fra noen denne gangen), og leste bøker hvor handlingen foregikk i New York og Las Vegas med Ray-Bans på nesen som jeg kjøpte på ferie i USA for 6 år siden. Da måtte jeg le av meg selv, haha.

Hvis dere noen gang har muligheten til å dra på en slik tur – gjør det! Og ha med nok lommepenger. Haha, det er faktisk mitt beste tips. USA er så forskjellig fra Norge, men samtidig ikke, hvis det gir mening? Jeg vet i alle fall at det er et sted jeg kommer til å fortsette å reise tilbake til <3