Skjermbilde 2013-06-23 kl. 23.00.17

Som jeg nevnte i forrige innlegg så er garderoben min ganske full så jeg har bestemt meg for å selge unna en del plagg. Derfor har jeg startet en bloppis og den finner dere HER. Ta gjerne en kikk og hvis det er noe spesielt dere har sett på bloggen som dere kunne vært interessert i å kjøpe så si i fra, så skal jeg vurdere det også :-) Jeg trenger virkelig en opprydding i skapet!

Som sikkert mange andre jenter blir jeg aldri 100% fornøyd med garderoben min. Etter flere år med prøving og feiling for å prøve å finne min stil har det samlet seg opp en del plagg jeg ikke bruker lenger. Stilen min har endret seg ganske mye de siste årene og selv om garderoben min ikke er HELT som jeg vil den skal være ennå, er jeg i alle fall på vei. Garderoben min er rett og slett ganske schizofren – alt fra pumps med blonder og pastellfargede blazere til slitte Levi’s-shortser og skinnjakker med nagler. Jeg har en fin mørkeblå trenchcoat fra Zara som jeg kjøpte i New York for tre år siden. Bruker jeg trenchcoats? Nei. Jeg blir gal! Men samtidig så har jeg ikke samvittighet til å kaste noen ting fordi de knapt er brukt, og jeg får jo kanskje bruk for det someday, sant?.. Flere som tenker på denne måten?

Jeg håper i alle fall at dere vil ta en kikk på bloppisen og som sagt, rop ut hvis det er noe dere har sett på bloggen som dere kunne vært interessert i! :-)