Jeg har brukt morgenen til å se på salget til nettbutikkene, blant annet Nelly og det er så mye fint! Skulle gjerne ha klikket hjem flere av tingene, men etter at vi flyttet har jeg fått mindre skapplass og jeg har faktisk ikke plass til å handle mer klær, haha. Jaja, nå har jeg opplevd det også (må gjøres noe med). MEN det skader jo ikke å se så jeg har plukket ut noen av mine favoritter fra Nelly-salget <3

Nellysalg1

1. MSGM kjole 2. Mesh skater dress 3. Leah dress

Nellysalg2

4. Crystal dress 5. Lace open back dress 6. Lily dress

Nellysalg3

7. A. Nordin Kate 8. Gullbrogues 9. Nelly trend

Nellysalg4

10. IRO Sanna jacket 11. Issue 1.3 vest 12. Issue 1.3 bikerjakker

Nellysalg5

13. I’m On Vacation jumper 14. Diamond in the Rough 15. Cherie skull sweater

Fant dere noe dere likte? Har du handlet noe på salget? :-)