Trendsales 2Hei dere! Stikker bare innom for å fortelle dere om en morsom konkurranse Trendsales har akkurat nå. Konkurransen går ut på at du skal velge fem plagg fra Trendsales som du ville hatt med i din reisekoffert. Du velger selv hva du vil legge i kofferten, enten det er et helt antrekk eller ulike ting du synes er viktig å ha med på ferie. Kun fantastien setter grenser! Jeg har selv deltatt i konkurransen og over her ser dere de fem tingene jeg valgte ut. Hva synes dere? :-)

Juryen består av bloggeren Caroline Maria og Trendsales’ moteredaktør Mana, og hver uke plukker de ut en som vinner 500 kroner å bruke på Trendsales. Vinneren av hele konkurransen stikker av med et gavekort på hele 1000 kroner å bruke på Trendsales. Høres ikke det bra ut? Håper dere vil delta i konkurransen og kanskje dere vil stemme på antrekket mitt? :-) Trykk på bildet for å komme til konkurransen.

/Annonse