innkjøp265Denne fine jakken dukket opp i postkassen min her om dagen. Er den ikke fantastisk? Jakken er fra IRO og jeg fant den på Nelly-salget til HALV PRIS. Hurra for salg, sier jeg bare <3

Siden sist har det skjedd litt nytt. Forrige uke var min første arbeidsuke nå i sommer og jeg skal jobbe to uker til før jeg har litt fri igjen. Denne uken og neste jobber jeg natt så det kommer til å bli noen trøtte dager fremover – heldigvis får jeg igjen for det når lønnen kommer! Jeg har også vært på tur :-) I helgen var nemlig jeg og Annette i Gøteborg og selv om vi ikke fikk så mye tid der hadde vi det kjempefint og fikk gjort mye. Vi kjørte hjemmefra klokken 8 på lørdag morgen og var hjemme igjen i går kveld – formen var ikke på topp på nattvakten i går for å si det slik, haha. Jeg fikk tatt noen bilder så de kommer på bloggen snart. Det ble selvfølgelig litt shopping i Gøteborg også så dere skal selvfølgelig få se kjøpene mine også :-)