IMG_1429 IMG_1428 IMG_1430IMG_1397 IMG_1405 IMG_1424Hei dere! Bilder fra helgen, som lovet. Vi fikk bare 1,5 dag i Gøteborg, men likevel rakk vi å gjøre en del. Vi kjørte fra Fredrikstad kl. 8 på morgenen og var fremme i Gøteborg et par timer senere, fikk sjekket inn på hotellet og gikk rett til Avenyn for litt shopping. Jeg handlet masse fint på Zara og H&M, og et par solbriller på NK som dere ser over. Har lett etter disse Ray-Ban-brillene en stund så jeg kunne bare ikke gå fra dem <3 På kvelden på lørdag var vi på Rascal Flatts-konsert og avsluttet kvelden med middag og drinker på Hard Rock Café. Jeg hadde vært våken siden klokken 6 på morgenen så jeg var klar for sengen når klokken nærmet seg 2, haha :) Sånn er det når man skal rekke mye på kort tid!

På søndagen sto vi opp tidlig igjen for å pakke og gjøre oss klare til Liseberg. Jeg tok ikke noe særlig bilder den dagen, men vi hadde det i alle fall utrolig gøy! Jeg elsker berg-og-dalbaner og vi tok både Balder og Kanonen flere ganger. Vi kjørte fra Gøteborg i 16-tiden og det var to slitne jenter i bilen på vei hjem, men vi var enige om at vi hadde hatt en kjempefin helg :) Vi var også utrolig heldige med været så det gjorde jo helgen enda bedre.

Hotellet vi bodde på heter Gothia Towers – utrolig fint og perfekt beliggenhet! Rett over gaten fra Liseberg og 5 minutter unna Avenyn. Anbefales virkelig hvis noen av dere skal til Gøteborg :)