Herlighet, jeg har jo glemt å vise dere mine siste kjøp! Dere fikk se IRO t-skjorten og H&M-clutchen i forrige innlegg, men jeg har også handlet en del annet så det blir en del innkjøp fremover :) Jeg begynner med dette; Acne Canada skjerf i navy. Fargen er helt nydelig <3

innkjøp266 innkjøp267Dette kjøpte jeg for et par uker siden, men tok det ikke opp fra posen før i dag. Huff, dette flyttekaoset på rommet mitt står der fremdeles så jeg glemmer nesten hva jeg har, men neste uke kommer heldigvis sofa’n så håper jeg får ting på plass da. Det skal bli deilig :)

Ting gikk ikke helt etter planen i går da. Jeg hadde jo tenkt til å kose meg med film, men sovnet med en gang jeg la bort Macen. Døgnrytmen min er helt på tur etter å ha jobbet nattskift i en uke så jeg sov i litt over to timer og lå våken hele natten og stirret i taket… Tror ikke jeg sovnet før nærmere 7 på morgenen, og våknet i 11-tiden. Er det mulig? Heldigvis har jeg bare en uke igjen med jobbing før jeg har to uker ferie. Herlig! <3 I morgen tidlig er det meningen at jeg skal kjøre til Grebbestad for å hilse på besteforeldrene mine så jeg krysser fingrene for mer søvn i natt.

Hva synes dere om skjerfet? :)