nyttrom15 nyttrom16 nyttrom11 nyttrom7 nyttrom1 nyttrom3 nyttrom2 nyttrom6 nyttrom5 nyttrom9 nyttrom4 nyttrom8 nyttrom12 nyttrom13 nyttrom14 nyttrom17Etter to måneder med totalt kaos har jeg endelig fått litt orden på rommet mitt i den nye leiligheten. Vi fikk levert sofa’n på mandag og jeg har hengt opp de kule nye hyllene mine. Passer de ikke perfekt til den mønstrete tapeten? Jeg er i alle fall storfornøyd :D Jeg har gleder meg sånn til å vise dere! Lovet jo bilder for evigheter siden, men ting har tatt litt lengre tid enn jeg trodde. Jeg har også PAX garderobesystem fra Ikea på veggen foran sengen, men det var litt vanskelig å få til bra bilder av det. Det er fremdeles noen småting som mangler som et ordentlig nattbord og kanskje litt bilder her og der, men i løpet av noen få dager er nok det meste på plass. Hurra!

Om et par timer skal jeg jobbe mitt siste skift på en stund. Tenk at jeg har jobbet tre uker allerede – det har gått så fort! Nå venter to uker fri og det skal bli så deilig :-) Kanskje på tide å ta litt antrekksbilder igjen også. Skal prøve å bli litt flinkere på det.

Hva synes dere om rommet?