innkjøp268 innkjøp269 innkjøp270 innkjøp271Endelig er bloggen oppe og går igjen! Femelle har vært nede i flere dager nå som dere kanskje har merket, men nå har endelig feilen blitt rettet opp og alle bloggene er oppe igjen som vanlig :) Jeg har hatt ganske mye å tenke på den siste uken så jeg har ikke hatt så veldig lyst til å blogge, men det har vært litt rart å ikke engang ha tilgang til bloggen.

Som jeg sa for en stund siden har jeg en del innkjøp å vise dere og over ser dere mine siste kjøp. Den grå genseren er fra Just Female og jeg synes den er så kul! Da jeg kom hjem fra Kypros dro jeg til byen for å se etter den for jeg MÅTTE ha den (fås kjøpt her). Den andre genseren og buksene fant jeg på Zara i Gøteborg, på salg til og med. Skoene dere så i forrige innlegg er også nye og fra Zara. Jeg er kjempefornøyd med alt sammen!

Jeg blir helt stresset over hvor fort ukene går. Nå har jeg en uke ferie til før jeg skal jobbe en uke, og uken etter starter skolen. Noen av dere har kanskje ikke fått med dere at jeg skal starte på nye studier denne høsten. Etter et kjempefint år på Markedshøyskolen har jeg bestemt meg for å skifte studieretning og starte på økonomistudier på Høgskolen i Østfold. Det er litt skummelt å skulle begynne på en ny skole og i tillegg kjenner jeg ingen som skal begynne på det samme studie som meg, men sånn er det vel for de fleste som begynner å studere. Krysser fingrene for at jeg blir fort kjent med noen og ikke minst at jeg trives med økonomistudiene. Det er kanskje noen av dere som skal begynne å studere til høsten også? Jeg vil gjerne høre hva dere skal begynne på :)