Diego 1Som dere vet er jeg over gjennomsnittet glad i vesker og den nyeste i samlingen er Alexander Wang Diego i fargen Latte med rosegull. Den kjøpte jeg rett før bursdagen min i april, altså ca. 3,5 måned siden og jeg har kun brukt den siden. Jeg var alltid litt skeptisk til Diego og før jeg kjøpte den var jeg redd for at den ikke skulle bli brukt så mye, både på grunn av fargen (jeg har aldri hatt en veske i den fargen før) og fordi jeg trodde den var ganske upraktisk pga. fasongen og vekten. Likevel har Diego blitt en av de veskene jeg bruker aller mest – faktisk har jeg ikke byttet veske siden april så det sier jo litt. Den passer til alt, rommer mye og jeg synes fargekombinasjonen er helt perfekt!

vesker7I fjor sommer, mens jeg var i New York, kjøpte jeg mildt sagt mange vesker (heh, 5..) og etter at jeg kom hjem viste jeg dere hele veskesamlingen min inkludert de jeg hadde fra før. I ettertid har jeg solgt Mulberry Brynmore-vesken forresten, rett og slett fordi den ble for lite brukt. Etter at jeg kjøpte Diego’en har jeg hatt veldig dårlig samvittighet fordi mange av dem bare står i skapet og ikke blir brukt så mye. Jeg har tenkt på å selge en eller to, i så fall Lily’en og den rosa MBMJ-vesken, men samtidig har jeg ikke hjerte til det (de er jo barna mine). Hva ville dere gjort? Hvilke ville dere behold og evt. solgt?

Jeg vet ikke helt hvor jeg vil med dette innlegget egentlig, haha. Får bare så dårlig samvittighet for at flere av veskene bare står der og blir så lite brukt når jeg er student og egentlig kunne brukt pengene til andre ting, hvis dere skjønner? På en annen side prøver jeg å tenke at jeg har god tid på meg til å bruke alle sammen, og at de kommer til å bli brukt someday. Hjelp!

Forresten, jeg har endret bittelitt på designet her, som dere kanskje har sett. Håper dere liker det :)