Nå er det en stund siden dere har hørt fra meg. Den siste uken har jeg jobbet nattskift noe som betyr no life. Da jobber jeg hele natten og sover hele dagen, så og si. Takk for responsen på veskeinnlegget forresten! Jeg tror jeg har bestemt meg for å ikke selge noen, i alle fall ikke ennå, men jeg merker at jeg finner stilen min mer og mer med tiden så det kan hende at jeg etterhvert bestemmer meg for å legge ut noen av de for salg. I så fall kommer jeg til å si ifra her på bloggen :)

 

Miu Miu bowJeg tenkte å vise dere litt bilder av Miu Miu bow/Vitello Lux-vesken min idag. Nå er det litt over et år siden jeg kjøpte den, men jeg ser allerede at den har forandret seg en del, så hvis noen av dere vurderer å kjøpe en Miu Miu bow bag kan jo dette kanskje være nyttig å lese? I alle fall liker jeg å lese sånt og gjøre litt research før jeg kjøper en veske, så jeg håper dere liker dette innlegget :) Jeg vet at mange har litt problemer med denne vesken, så jeg vil gjerne fortelle litt om hvordan jeg liker den så langt.

miumiu1Jeg har altså denne vesken i en lys grå farge (Nube) og kjøpte den hos Miu Miu i Soho (100 Prince Street). Etter at jeg kjøpte den har den blitt ganske lite brukt fordi den er veldig pen. Jeg liker som regel litt «tøffere» plagg (herregud.. men dere skjønner hva jeg mener) og det er ikke alltid jeg synes den passer til antrekket. Ellers er Miu Miu’en veldig praktisk som hverdagsveske, men også å ha med på reiser fordi den er veldig lett og den rommer MYE (dog ikke en 13» Macbook Pro). I tillegg elsker jeg at den har den lange skulderreimen (på bildet har jeg tatt den av så den ligger oppi vesken). Reimen er veldig enkel å ta av og på og man kan også justere lengden på den så man kan bære den på flere forskjellige måter.

miumiu5 miumiu4 miumiu3 miumiu2Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg aldri har hatt noen problemer med denne vesken tidligere, men da jeg tok den frem da jeg skulle reise til Kypros i juni, la jeg merke til noen småting som irriterte meg veldig. Som sagt så har jeg lest at flere har hatt problemer med denne vesken, blant annet at skinnet på sløyfene på sidene blir tørt og sprekker, og det samme med sidene over der man fester skulderreimen (som dere ser på bilde nr. 2). Hittil har jeg sluppet unna kun med de bitte små sprekkene dere kan se på bilde nr. 2, men noe jeg synes er verre, og som veldig få har skrevet at de har problemer med, er at skinnet har blitt misfarget på begge sider av glidelåsen på toppen. Det synes mest på innsiden, men det synes også på utsiden hvis man ser nærme. Vesken har rett og slett fått et grønnskjær rundt glidelåsen! Prøvde å ta bilder av det, men pga. lyset var det litt vanskelig. Dere ser det best på bilde nr. 3.

Som jeg skrev lengre opp så har jeg ikke brukt vesken så veldig mye siden jeg har kjøpt den og når den ikke har vært i bruk har den blitt oppbevart i dustbagen sin. Jeg har også vært veldig forsiktig med den, noe jeg er med alle veskene mine, så jeg synes det er kjempetrist at den har fått disse merkene på seg. Dette burde absolutt ikke skje med en så dyr veske! Selv om man ikke kan se merkene på avstand er det likevel noe som irriterer meg veldig. Det er jo heller ingen Miu Miu-butikker i nærheten som jeg kan gå til så jeg vet ikke om jeg kan få gjort noe med det heller. Dog tror jeg dette skjer oftere med lyst skinn, ikke i andre farger, så vær obs på det hvis du planlegger å kjøpe en bow bag i denne fargen!

Alt i alt vil jeg si at Miu Miu Vitello Lux er et godt veskekjøp – den veier lite og tåler faktisk ganske mye vekt hvis man er forsiktig med den, og det er en veldig praktisk veske fordi den rommer såpass mye. At den kan bæres på skulderen og crossbody er også et stort pluss! Å ha vesken på armen mens man shopper for eksempel er utrolig plagsomt. MEN prisen er ganske stiv og man burde helt klart lese seg opp på feil som kan forekomme før man velger å kjøpe en. Det er ikke noe gøy å betale så mye for noe og føle at man har kastet bort pengene! Ville jeg kjøpt den igjen? Probably. Det er uansett en utrolig fin veske, og jeg tror man kan beholde den lenge hvis man passer godt på den. Den kan blant annet kjøpes på Net-a-Porter HER.

Har noen av dere opplevd noe lignende? Rop ut hvis dere har noen tips til hva jeg kan gjøre for å kvitte meg med grønnfargen.