antrekk412T-skjorte IRO jakke Cubus jeans Zara veske Alexander Wang

instagram14I dag hadde jeg min første skoledag på Høgskolen i Østfold (avd. Halden). Jeg var veldig spent fordi jeg ikke visste om noen kjente som skulle begynne på det samme som meg, men heldigvis dukket det opp noen kjente fjest likevel :) Siden jeg ikke akkurat tok noen antrekksbilder i dag satt jeg sammen en liten bildecollage med de ulike plaggene jeg hadde på; sorte jeans fra Zara, IRO t-skjorten min, den hvite jakken fra Cubus og selvfølgelig min kjære Diego.

Skolen var mye større enn jeg trodde! Jeg følte meg ganske lost i begynnelsen, men heldigvis fikk vi utdelt kart da vi kom dit, haha. Regner med at vi fort blir kjent når forelesningene starter og sånne ting, så det skal nok gå bra :) I dag har vi bare registrert oss, blitt delt i faddergrupper og vært på åpningsshowet. Etter showet sto grilling på planen, men ettersom det regnet valgte flere av oss å dra hjem. Fadderukene varer i to uker så vi skal nok få muligheten til å bli kjent uansett.

Noen andre som begynte på skolen i dag? :)