Pinterest 12 Pinterest 6 Pinterest 7 Noe På Hjertet 1 Pinterest 13Noe På Hjertet 2Pictures: Pinterest, noepahjertet.com

Hei på dere! Føler at det er på tide å gi lyd fra seg. Nå har det faktisk gått en hel måned siden jeg postet noe sist. Jeg oppdaterer ikke akkurat bloggen hver dag, men en måned er lenge, til og med for meg. Det har vært en ganske hektisk måned, men det er likevel ikke en god nok forklaring. Det er rart det der. Det er min blogg og jeg som bestemmer, men likevel føler jeg at jeg må ha en god forklaring for å ikke oppdatere, haha.

Sannheten er vel det at jeg rett og slett ikke har hatt lyst eller følt noe behov for å blogge. Jeg har det fint da! Skolen er i gang for fullt, jeg trives så utrolig godt på det nye studiet og skolen generelt, og jeg føler at ting faller på plass. Den siste tiden har jeg også følt at jeg har fått til en fin balanse mellom skole, jobb og sosialt liv og det er så utrolig deilig! I fjor høst gikk jeg konstant rundt med følelsen av å ha dårlig tid. Det var sjeldent jeg tok meg tid til å gjøre noe gøy, fordi jeg følte at jeg heller burde lest og gjort skolearbeid. Jeg bodde og studerte i Oslo, jobbet i Fredrikstad, pendlet frem og tilbake i et sett og samtidig ville jeg gjøre det bra på skolen, OG jeg måtte ta så mange jobbvakter jeg kunne for å kunne bli boende i Oslo. Kaos med andre ord. Nå er alt mye roligere og jeg føler at jeg styrer hverdagen min i mye større grad enn før. I tillegg har jeg vært så heldig å få godkjent to fag fra året mitt på Markedshøyskolen i bachelorgraden jeg tar nå, hvilket betyr at jeg har et fag mindre dette semesteret og neste. Timeplanen min er også helt super. De dagene jeg har forelesninger begynner jeg til ca. samme tid hver gang og fordi jeg har et fag mindre har jeg også ganske korte dager. Etter et ganske rotete år er det herlig å kunne stresse ned og vite at jeg har tid til å gjøre det jeg vil (stort sett i alle fall). Jeg har det altså veldig fint! Det eneste som mangler er et eget sted å bo. Det savner jeg veldig mye, men jeg jobber med saken.

Noe av grunnen til at bloggen har dabbet litt av i det siste har også noe å gjøre med at jeg ikke helt har visst hva jeg vil gjøre med den fremover. Skal jeg fortsette som jeg gjør nå? Skal jeg velge å kun fokusere på noen få ting? Jeg kommer aldri til å bli en som oppdaterer bloggen hver dag og deler hele livet mitt på nett, sånn er jeg bare ikke, men hva skal jeg gjøre? Jeg føler også at jeg har forandret meg en del de siste månedene og jeg har vært litt usikker på om jeg i det hele tatt vil fortsette. På en annen siden vet jeg at jeg kommer til å savne å dele ting her på bloggen så den kommer til å bli værende. Enn så lenge kommer jeg ikke til å stresse med å oppdatere bloggen eller prøve å være superblogger, for det er jeg bare ikke, men jeg vil blogge når jeg har lyst og føler at jeg virkelig har noe jeg vil dele. Jeg håper uansett dere vil følge meg videre, og at dere ikke synes jeg er superkjip som sier dette, hehe :-) Ærlighet varer lengst, gjør det ikke det da?

Mens jeg først er innom vil jeg nevne at jeg kvitter meg med masse klær + Canon G12-kameraet mitt. Annonsene ligger på Finn.no og dere finner de her og her. Ta gjerne turen innom og send meg en mail hvis du er interessert i noen av tingene :-)