Nå som høsten sniker seg innpå er det også på tide å oppdatere høstgarderoben. Selv om jeg liker høstmoten veldig godt er jeg veldig lei meg for at sommeren er over. Jeg har hatt det så fint denne sommeren og jeg kommer til å savne å kunne gå ut i shorts og sommerkjoler uten å fryse i hjæl. Om bare noen få måneder er det på tide å ta frem Bergansparkasen og let’s face it – det er ikke så lett å føle seg fresh i den!

Denne siste måneden har jeg kjøpt inn en del nytt så nå kan høsten bare komme (men helst ikke). I år har jeg faktisk tatt storhandelen hos Gina Tricot. Synes de har så utrolig mye fint om dagen og jeg er helt forelsket i den nye olaskjorten min derfra <3 Den har allerede blitt brukt mye så helt klart et godt kjøp. I tillegg til dette har jeg kjøpt en burgunderfarget enkel genser fra H&M, de perfekte jeansene fra Gina Tricot, i tillegg til en grå basic t-skjorte, en rutete skjorte og en supergod parkas, også fra Gina Tricot.

innkjøp275 innkjøp276 innkjøp277Genser fra Bikbok, skjorte fra Gina Tricot og singlett fra Acne.