Art 11. Society6 2. Society6 3. Ylva Skarp

Jeg er ganske fornøyd med rommet mitt i den nye leiligheten, men det er noen småting her og der som mangler og noen ting jeg ønsker å gjøre om på. Noe av det som mangler aller mest er bilder på veggene. Ylva Skarp-bildet har jeg sett på forskjellige blogger og på Pinterest o.l. og jeg falt pladask for det med en gang, og nå har jeg endelig klikket det hjem! Hvis noen skulle lure så har jeg bestilt det i størrelsen 50×70 :-) De to andre er fra Society6 (som forresten har fri frakt dersom man bestiller for over $50 akkurat nå) og er laget av Amy Hamilton. Hun har så mange fine, men i førsteomgang fikk det holde med disse to. Jeg bestilte begge bildene i størrelse medium.

Nå må jeg bare få kjøpt et skrivebord og rammer til de fine bildene så blir det nok bra her <3