Wishlist 5Genser fra McQ, klokke fra Michael Kors, jakke fra IRO, sko fra Alexander McQueen, veske fra Proenza Schouler.

Hvor søt er denne genseren? Nå som kulden kommer snikende er jo gode gensere et must, og denne skulle jeg gjerne hatt i høst. Michael Kors-klokken har stått på ønskelisten en stund, men i rosegull. Nå har jeg endret mening ettersom jeg synes klokker i rosegull blir veldig fort slitt (flere som har dette problemet?). Jeg har opplevd det med MBMJ-klokken min og det samme har skjedd med mamma sin Michael Kors-klokke. Veldig irriterende. Proenza Schouler PS11 har som dere vet stått på ønskelisten i et par år nå og jeg får den fremdeles ikke ut av hodet.. Den og Chloé Susanna bootsene må bare bli mine snart. Annette og jeg planlegger en ny London-tur i høst en gang så kanskje da :-)

Har dere noe spesielt dere ønsker dere?