Trendsales Popup Shop OsloStikker bare innom for å fortelle dere om et morsomt arrangement Trendsales skal ha de neste tre ukene. De skal nemlig åpne en egen pop-up shop i Oslo! Høres ikke det gøy ut? Jeg håper virkelig jeg får tatt turen innom der selv :) Nå er jeg jo ikke så ofte i Oslo lenger, men nå tror jeg kanskje jeg må.

For de av dere som ikke er kjent med Trendsales er det et sted som kan sammenlignes litt med eBay egentlig. Man kan kjøpe og selge klær og andre ting i garderoben man ikke bruker lenger. Man kan finne merkevarer som Acne, Marc by Marc Jacobs, Proenza Schouler, Balenciaga – ja, alt mulig! Så hos Trendsales kan man virkelig gjøre et kupp hvis man er heldig :) Og nå skal de altså åpne en butikk basert på samme konsept. Vet at det står navnet mitt på invitasjonen, men all informasjonen om eventer står der så jeg tenkte at jeg like gjerne kunne poste den. Eventet har også en egen Facebookside som dere finner her.

Har noen av dere tenkt til å besøke Trendsales pop-up shop? :)