Guess what? Annette og jeg har bestilt oss en ny London-tur! Hvis dere husker så var vi der i april også og det var så koselig :) Denne gangen blir det julegaveshopping og jeg gleder meg som bare det. Vi reiser i midten av november og jeg tror det passer bra med en kort pause før eksamenskjøret begynner. Er dere ikke enige? Siden vi var så fornøyd med hotellet vi bodde på sist booket vi det samme igjen – Hilton London Green Park Hotel. Pefekt beliggenhet for oss, helt greie rom og god service :) Sist vi reiste var vi heldige og fikk skikkelig rabatt på oppholdet, og tror dere ikke vi var like heldige igjen? Vi betalte faktisk under halvpris av vanlig pris – da kan man ikke klage.

Jeg gleder meg som bare den til å dra på shopping i London. Jeg finner så mye fint hver gang så det er bare til å begynne å spare. Nå må jeg selvfølgelig begynne å skrive handleliste, både for de jeg skal kjøpe gaver til og meg selv. Er det flere som gjør det? Haha, kanskje det bare er jeg som er litt rar. Lurer på om jeg kanskje skal skrive opp en liten julegave til meg selv også, hihi. Slenger med noen bilder fra forrige London-tur!

london26 london24 innkjøp239 innkjøp236 innkjøp248