Tenk at det er november allerede! Jeg synes tiden går så utrolig fort. I ukene fremover er det også så mye som skjer så da kommer nok tiden til å fly avgårde! Om to små uker reiser jeg til London, det er snart eksamen og julebord med jobben, og brått så er det desember. Kanskje noen av dere allerede har begynt med julegavene? Selv har jeg tenkt til å ta storhandelen i London og jeg gleder meg masse til det. Jeg synes det er så utrolig gøy å kjøpe og gi gaver, men jeg vet at mange synes det er veldig stressende å kjøpe julegaver. Derfor tenkte jeg at jeg kunne gi dere noen tips til hva dere kan kjøpe – både til han og henne :) Jeg har prøvd å finne ting i litt forskjellige prisklasser sånn at alle kan finne noe. Hvor det kan kjøpes står under bildene. Håper i alle fall det hjelper litt!

Julegavetips henne1. Undertøy fra H&M 2. Smykke fra ASOS 3. Too Faced Smokey Eye kit 4. Sengesett fra Ellos 5. Tom Dixon telysestake 6. Putetrekk fra H&M 7. Sminkemappe fra Lulu’s 8. Klokke fra Michael Kors 9. Kjempesøte tøfler fra H&M 10. Victoria’s Secret Bombshell parfyme 11. Bed Head hårspray 12. Urban Decay All Nighter makeup setting spray 13. Deborah Lippmann Glamorous Life 14. Deborah Lippmann Va Va Voom 15. Marc by Marc Jacobs laptop case

Ser nå at jeg har plukket ut veldig mye jeg også ønsker meg selv, haha! Favorittene tror jeg må være sengesettet, klokken og MBMJ caset (jaja, veit jeg har et fra før) :) Hårsprayen, sminkesprayen fra Urban Decay og øyeskyggepalletten fra Too Faced er tre av mine favorittprodukter og som jeg anbefaler på det sterkeste. Sminkesprayen har jeg skrevet litt om tidligere, men den er altså helt genial! Spray et par ganger over sminken din før du går ut/drar på fest eller hva som helst, og sminken vil holde seg like fin hele kvelden. Flere av disse tingene passer uansett om man skal kjøpe gave til mor eller venninner også :-)

Julegavetips han1. Skjerf fra H&M 2. Genser fra H&M 3. Skjorte fra Jack & Jones 4. Deksel til iPhone fra Jack Spade 5 og 6. Hårprodukter fra Redken – hårvoks her og sjampo her 7. Klokke fra Triwa 8. Jakke fra Jack & Jones 9. Skinnbelte fra Polo Ralph Lauren 10. Lommebok fra Herschel 11. Nike Free Run 3

Gutter er ikke alltid de enkleste å handle til. Ofte ønsker de seg ikke noe spesielt, men samtidig så vil vi gjerne kjøpe noe fint, sant? For min del ender jeg alltid opp med å kjøpe klær. Dette er jo heller ikke alltid like enkelt med tanke på størrelser osv., men hva med å kjøpe hårprodukter? Dette er ting som er ganske kjedelig å kjøpe selv, og av og til ganske dyre. Disse produktene fra Redken er i alle fall utrolig gode. Men jeg anbefaler å bestille de herfra, da det er mye billigere. Broren min fikk hårvoksen i fjor og da betalte jeg nesten 300 kroner for den lille boksen – på Feel Unique koster den bare litt over hundrelappen. Kupp! Ellers tror jeg favoritten min her er klokken. SÅ fin!

Oj, dette tok sin tid, men jeg håper dere fikk litt inspirasjon til hva dere kan kjøpe :) Har dere noen flere tips så del dem gjerne i kommentarfeltet!