Hei og hopp! Nå er jeg hjemme etter en hektisk helgetur til London. Siden vi kun hadde to dager på oss, og derfor ganske dårlig tid, valgte jeg å ikke ha med speilrefleksen eller Mac :) Jeg hadde uansett ikke hatt tid til å oppdatere bloggen, og kameraet er altfor tungt å bære rundt på i tillegg til masse handleposer, synes jeg. Vi reiste tidlig fredag morgen, og fikk hele fredag ettermiddag + hele lørdagen på oss til å handle. Men vi hadde mye vi skulle rekke på kort tid så det ble ganske hektisk! Jeg skal love dere at vi var slitne i går kveld, haha. Begge sovnet så fort vi kom tilbake på hotellrommet.

london34Den første dagen valgte vi å starte storshoppingen på Victoria’s Secret. Begge hadde med en handleliste med ting vi skulle ha og butikker vi måtte innom, og VS var helt klart en av de butikkene vi trengte mest tid i så det var greit å gå dit først. Bilder av kjøp osv. kommer etterhvert :) Jeg kjøpte et helt nydelig undertøysett blant annet! I tillegg til VS storshoppet vi på Body Shop, og vi var innom Boots, House of Fraser og naturligvis noen finfine butikker på New Bond Street som Mulberry og Chanel for å kikke litt :) Her ser dere posen min fra Victoria’s Secret. Jeg skal ikke røpe hvor mye vi handlet for, men Annette sin pose var myye større, haha :D Alt i alt var vi veldig fornøyde. Begge fikk kjøpt noe fint til oss selv i tillegg til litt julegaver.

 

london38

Den første kvelden spiste vi middag på Hard Rock Café som viste seg å være bare noen hundre meter fra hotellet vårt. Føler virkelig at vi har funnet det perfekte hotellet for oss. Standarden er kanskje ikke verdens beste, men beliggenheten er helt perfekt og vi har alt vi har i nærheten! Det ble tidlig kveld på oss siden vi hadde vært våkne siden halv 3 natt til fredag, men det var helt greit :) Vi hadde en del vi skulle rekke på lørdagen også så vi måtte opp ganske tidlig. Bilder fra dag to og bilder av innkjøp kommer antakelig i morgen <3