london37london36På dag nummer to i London følte vi oss litt mer uthvilte og klare for en dag med ganske høyt tempo. Vi startet dagen (etter vår faste frokost på Pret A Manger, naturligvis) på Marc by Marc Jacobs og var faktisk så tidlig ute at vi måtte vente en halvtime utenfor butikken fordi den ikke hadde åpnet ennå, haha. Derfor gikk vi litt nedover gaten for å se hva annet som fantes der og plutselig fant jeg både Balenciaga, Christian Louboutin.. og en enhjørning! Måtte selvfølgelig ta bilde med den..

london39 london35Deretter bar det igjen avgårde til Oxford Street. Kort beskrevet var det totalt kaos en del steder! Da vi bestilte turen tenkte vi ikke på at helg = ekstra mye mennesker, men det fikk vi fort merke. Man gikk bokstavlig talt i kø bortover gaten og du kunne ikke ta mange skritt før du dunket borti en eller annen med vesken eller handleposene. Jeg har fremdeles mareritt over turen til Primark, for å si det sånn.

london33Vi fikk i det minste gjort det vi skulle; vært innom Selfridges, en liten tur til på Body Shop, River Island, Foot Locker, og Boots og House of Fraser igjen. Da klokken hadde blitt halv 5 var begge to lei av store folkemengder, og vi hadde brukt en god del mer enn vi hadde tenkt, så da gikk vi tilbake til hotellet for å slappe av før middagen. Senere møtte vi en av mine venninner fra Markedshøyskolen som også tilfeldigvis var i London sammen med sin bestevenninne/roomie, og spiste supergod biffmiddag på Angus, etterfulgt av drinker på Friday’s <3 En perfekt avslutning på dagen!