Trendsales 3Som dere vet er jeg over gjennomsnittet glad i pene vesker, og uansett om jeg skal ha en eller ikke kikker jeg stadig innom ulike nettbutikker for å se hva som finnes. Denne gangen har jeg kikket litt hos Trendsales og gjett om jeg fant mye fint! Her kan man finne vesker i god stand til en relativt lav pris så her har man virkelig muligheten til å gjøre et skikkelig kupp :) Og det liker vi!

Den første er en Balenciaga City i sort med giant silver hardware, den samme modellen som jeg har (bilder her), og selges faktisk til 6500, altså nesten halv pris av nypris. Den røde Balenciagaen har en minstepris til 5500,-, noe som også er utrolig billig for denne modellen. På Trendsales kan man altså finne mange fine vesker hvis man ikke ønsker å betale fullpris :)

1. Balenciaga City 2. Balenciaga mini Pompom 3. Balenciaga Velo 4. Alexander Wang Brenda 5. Vintage Chanel

Har du handlet fra Trendsales før?