Som lovet – her er flere innkjøp fra London :) Sånn i ettertid lurer jeg litt på hvor pengene mine ble av for jeg kom faktisk ikke hjem med SÅ mye. Her er i alle fall noe av det! I tillegg kjøpte jeg naturligvis mer undertøy på Victoria’s Secret, noen neglelakker fra Essie, litt mer sminke, en nydelig shorts fra Zara , en del julegaver og superkule Nike Free Run joggesko til meg selv. En god fangst med andre ord! Denne gangen kjøpte jeg nesten ikke klær, og godt er det. Sannheten er jo faktisk at jeg ikke TRENGER noen ting.

innkjøp283 innkjøp284Suuperfin BH fra Victoria’s Secret. Se de fine detaljene da! Ikke helt min greie å legge ut bilder av undertøy på bloggen, men jeg måtte jo nesten vise dere.

innkjøp285 innkjøp286Foundation fra Clinique og leppestift fra Chanel i fargen 69 Flirt. Har sett etter denne i evigheter fordi den har vært utsolgt overalt, men selvfølgelig hadde de den i London. London har jo alt! Kjøpte også favorittlipglossen fra Chanel i fargen 161 Bagatelle.

innkjøp287Øyeskygger og solpudder fra Body Shop. 

innkjøp288Sminkebørste og favoritteyelineren fra Maybelline NY. 

innkjøp289Statementsmykke fra River Island <3

innkjøp290Mobildeksel fra Marc by Marc Jacobs

Hva synes dere? Hva likte dere best? :)